2016-11-09

Szevasz Tavasz! – Móni

A Tavaszi megújulás! workshopsorozatunk második, Szevasz Tavasz! című alkalmán a csajokkal és Foki Lilivel More Light Coaching & Taiji & Yoga & Tango) bolondos, játékos estét csaptunk 🙂 Volt itt minden: sírás, nevetés, megosztás, szembesülés, belső egyensúlykeresés és tango.

Beszélgettünk arról, hogy mi, ki lehet a nő? A férfi és női energia hogyan jelenik meg a hétköznapjainkban? Hogyan tudunk nő lenni a férfi mellett? És ami nagyon fontos: mit jelent a “sisterhood”, egymás támogató, segítő, szerető női testvériség.

Meghitt, családias és bizalmas hangulatban az elfogadásról és az elengedésről beszélgettünk, hogy helyet csináljunk a megújulásnak, új dolgoknak, szemléletnek, szokásoknak. Megvizsgáltuk, hogy mi az, amitől szenvedünk, amit tanultunk, azt hogyan láthatjuk meg más szemszögből és hogyan tudunk változtatni rajta.

A következő alkalom május 12-én, csütörtökön lesz, Kivirágzás címen, ahol a külsőnkkel fogunk foglalkozni. Bővebben itt:
https://www.facebook.com/events/1675514839378402/
Várunk szeretettel!
http://ille-olla.hu/ille-olla-kozosseg/muhely/

Móni visszajelzése:
“Kézzelfogható, megvalósítható gyakorlatot, praktikát kaptam arra, hogy hogyan szabaduljak meg zavaró szokásaimtól és az ahhoz fűződő gondolataimtól, hogyan változtassak és hogyan álljak hozzá máshogy. Köszönöm!”
Sanyi vagyok rendezvény kis- és középvállalkozóknak, Budapest!

http://www.sanyivagyok.hu