2017-02-22

Magic Connections

Magic connections                                           INSPIRATÍV AJÁNDÉK ÖTLET KARÁCSONYRA

Ajándékozd meg magad vagy szeretteid egy kreatív kommunikációs workshop-al! Legyél részese velünk ennek a megismételhetetlen élménynek, egy különleges, kreatív, kapcsolat építő, stílusos és divatos workshop-on, mely segít harmonikus kapcsolódásra saját magaddal és azokkal, akik fontosak számodra. Egy nyíltabb, őszintébb kommunikáció örökre megváltoztatja az életed!
“Magic connections” élménydús, kreatív kommunikáció, önismereti, trendi, játékos workshop Foki Lili Business coach (http://www.morelightcoaching.com/hu/rolam/) és ILLE-OLLA (www.ille-olla.hu) együttműködésében!
Egy interaktív kommunikációs workshop-al várunk, ahol hatékony önismereti és kreatív coaching önfejlesztő technikákat ismerhetsz meg és sajátíthatsz el. Inspiratív, játékos coaching program Ille/Olla-nál, szép és stílusos ruha próbával, Tai-Chi és Tango gyakorlatokkal! Mindez meghitt, bolondos, trendi és divatos légkörben.

Cél: Kilépni a konfort zónádból, játékos módon megtapasztalni a saját új kreatív kommunikációs oldalad, amely segít rendezni gondolataidat és rendbe tenni kapcsolataidat, hogy tudatosan tudd építeni a mindennapjaidat a munkahelyeden és a párkapcsolatodban egyaránt. Hogyan lehet helyet csinálni a kreatív kommunikációnak a szeretet ünnepének közeledtével és a mindennapi életben? Hogyan kommunikáljunk más módon? Erre a kérdésre ad választ a workshop. Módszerem a legújabb agykutatásokon alapul, amik az agy emocionális és kreatív befolyását vizsgálták az emberi viselkedésre és kommunikációjára. A workshop-ok célja, hogy segítsünk elmélyíteni az emberi kapcsolataidat, továbbá, hogy játékos, varázslatos módon ébresszük fel a kreativitást, intuíciót és a belső energiát.
Mit lesz a végeredmény?
Te magad. Csak egy sokkal kreatívabb, harmonikusabb, felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb, sugárzóbb, magabiztosabb kiadásban. Nemtől, kortól, foglalkozástól függetlenül mindannyiunk életében fontos szerepet játszik a kommunikáció, a belső-külső összhang saját magaddal, a kapcsolódás másokkal és harmonikusabb kapcsalotban élni. Mély, belső megtapasztaláshoz juttat és a gyakorlatok elvégzése közben egy finom, belülről induló varázslatos, kreatív átalakulást indítanak. Ezáltal a workshop pozitívan formálja át a kommunikációnk módját. Ha szeretnél egy kis varázslat részese lenni ”A Magic connection” workshop-on a helyed.
Mikor, hol?
“Magic connections” workshop: Foki Lili coach http://www.morelightcoaching.com/hu/rolam/ vezetésével az Ille-Ollánál (www.ille-olla.hu) 2 időpontban:
2016. December 15-én, csütörtökön 18:00-21:00
2017. Januar 17-án, kedden 18-21:00
Cim: Budapest, Döbrentei utca 6, 1013
Jelentkezés: info@ille-olla.hu, vagy +36 30 3773 448-as telefonszámon.
Mennyiért?
3 óras workshop teljes díja: 5,000 Ft fingertips food-al, kávéval, teával, üdítővel. Kettő workshop tejes díja: 9.000 Ft

Amennyiben jelentkezni szeretnél a workshopra,kérlek, küldj visszajelzést e-mailben az info@ille-olla.hu e-mail címre, vagy telefonon. Ezután kiállítjuk a részvételi díjról szóló számlát, ennek befizetésével válik véglegessé jelentkezésed. Amennyiben szeretnél cégnévre szóló számlát, kérjük jelentkezéskor jelezd, valamint add meg a számlázáshoz szükséges adatokat (cégnév, cím, adószám). Mivel korlátozott számú résztvevőt tudunk fogadni, ezért érdemes mielőbb jelentkezned!

Szeretettel várunk!
A szervezők:
Foki Lili http://www.morelightcoaching.com/hu/rolam/
Kata Illesy www.ille-olla.hu