2017-03-08

“Légy Önmagad! Mindenki más már foglalt!”Coaching workshop

Kep 2Kep 1Small tiger

A “Légy Önmagad! Mindenki más már foglalt!” workshopon Ljiljana Fokival az értékekről beszélgettünk.

https://www.facebook.com/events/1664762637153127/

Kriszta ezeket vitte haza: “A workshopról hazaviszem magammal azt a gondolatot, hogy többet foglalkozzak és jobban fókuszáljak a pozitív dolgokra. A reggeli rituálék ötlete megfogott, amikkel máshogy indíthatom a napomat. Illetve az az igény merült fel bennem, hogy olyan dolgokat csináljak, amiket szeretek, szeretek csinálni, hogy ne csak egy végrehajtó gépezet legyek, hanem én is benne legyek.”

Másik résztvevőt pedig megfogta a tangos példa: “Jól éreztem magam. A tangos példa nagyon megfogott: amíg én nem vagyok egyensúlyban magammal, nincs meg a stabil pontom, addig nem tudok kiegyensúlyozott kapcsolatot kialakítani másokkal sem.”
“Légy Önmagad! Mindenki más már foglalt!” Élmény dús, önismereti, trendi, játékos coaching workshop Foki Lili Business coach (http://www.morelightcoaching.com/hu/rolam/) és ILLE-OLLA – Hungarian Fashion Design (www.ille-olla.hu) együttműködésében!

Oscar Wild idézete: “Légy Önmagad! Mindenki más már foglalt!” Te mikor váltál felnőtté?
Ajándékozd meg magad egy önértékelés és önbizalom fejlesztés workshop-al! Egy nyíltabb, őszintébb én kép örökre megváltoztatja az életed, mert nincs belőled több és soha többet nem lesz még egy olyan személy, mint Te.
Egy interaktív és inspiratív workshop-al várunk, ahol önismereti és hatékony coaching önfejlesztő technikákat ismerhetsz meg és sajátíthatsz el. Inspiratív coaching program Ille/Olla-nál, szép és stílusos ruha próbával. Mindez meghitt, nőies, trendi és divatos légkörben.
Cél: A workshopon az összes gyakorlat fókuszban van az önértékeléssel, önszeretettel és önelfogadással (elméleti és gyakorlati szinten) hogy játékos módon megtapasztaltad a saját új magabiztosabb oldalad, amely segít rendezni az érzéseid, gondolataidat és rendbe tenni kapcsolataidat saját magaddal és másokkal.
• Itt megtudhatod, hogy hogyan növelheted az önértékelésed, önbizalmad, önelfogadásod és önszeretet szintedet, és mik azok az egyszerű pozitív cselekedetek, új hitek és viselkedésformák, melyek magabiztosabbá és boldogabbá tesznek.
• Először tudnod kell mi a saját hitrendszered? Milyennek kellene lenned? Ki a belső kritikusod? Miért jó ez Neked? Hogyan kell lecsendesíteni és vele kibékülni.
• Önértekelés, önbizalam és önismereti tükörben megismered az önmagad és környezeted elfogadását vagy el nem fogadását, irreális elvárások, teljesítmény kényszer kijelentéseket, amelyek a “kell” nyelvén beszélnek.
• Felelősség és szabadság fogalom, a bizalom és önbizalom kialakításának és mi a különbség hibáztatni magad vagy vállalni a felelősséget, saját magadért?
• Hogyan kerüljünk közelebb egymáshoz és önmagunkhoz érzelmileg?
• Megtapasztalod a Te és a belső Gyereked kapcsolatát, és hogy tudod jobban szeretni és értékelni magad, megismerni belső békédet, az egyensúlyt és a harmóniát azáltal, hogy rendet teszel belül és kívül is.
Mi lesz a végeredmény?
TE MAGAD! Csak egy sokkal magabiztosabb, harmonikusabb, felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb, sugárzóbb kiadásban. Kortól, foglalkozástól függetlenül mindannyiunk életében fontos szerepet, játszik a belső-külső összhang saját magával, változtatni és úgy egészségben élni, egésznek és értékesnek lenni a mindennapi életbe. Ha szeretnél egy kis varázslat részese lenni ” Légy Önmagad! Mindenki más már foglalt!” workshop-on a helyed.
Mikor, hol?
Időpont:
2017. Március 21-án, kedden 18:00-21:00
Cím: Budapest, 1013 Döbrentei utca 6.
Mennyiért?
3 órás workshop teljes díja: 5,900 Ft fingertips food-al, kávéval, teával, üdítővel.
Jelentkezés: info@morelightcoaching.com vagy info@ille-olla.hu Ezután kiállítjuk a részvételi díjról szóló számlát, ennek befizetésével válik véglegessé jelentkezésed, legkésöbb 2017. március 17-ig. Amennyiben szeretnél cégnévre szóló számlát, kérjük jelentkezéskor jelezd, valamint add meg a számlázáshoz szükséges adatokat (cégnév, cím, adószám). Mivel korlátozott számú résztvevőt tudunk fogadni, ezért érdemes mielőbb jelentkezned!
Szeretettel várunk!
A szervezők:
Foki Lili http://www.morelightcoaching.com/hu/blog/
Kata Illesy www.ille-olla.hu