2017-04-19

“Itt a Tavasz, Merj Önmagad Lenni!” coaching workshop

HOGYAN LÁTJUK MAGUNKAT MI, NŐK?

Nok Tabu Nelkul KlubHogyan látnak bennünket mások?
Milyen lenne számunkra az IDEÁLIS ÉNKÉP?
Ezekre a kérdésekre kerestük a választ az április 7-i klubban!

Foki Ljiljana life-és business coach, tai-chi és hatha jóga oktató, argentín tangó táncos, aki személyes hitelességével egy valódi, női “motivátor”, (www.morelightcoaching.com) az általa kidolgozott feladatok mentén vezetett végig minket, saját önértékelésünk lépcsőin. A gyakorlatok utáni visszajelzésekből kiderült, hogy életkortól függetlenül, teli vagyunk téves címkékkel, amelyeket önmagunkra ragasztottunk! Önértékelésünk gyakran nem a saját teljesítményeink, de mások megítélése által formálódik, és úgy érezzük, hogy ideálisnak vélt énünk, fényévnyi távolságra van a mostanitól!

Visszajelzések:

1.”Az én önbizalmam a béka feneke alatt van, mert nem kapok senkitől megerősítést ennek az ellenkezőjéről. A reggeli rituálét és a többi gyakorlatot is be fogom iktatni a napomba, biztos vagyok benne, hogy segíteni fog, másképp látni önmagamat.”

2.”Elméletben tudom, hogy fontos az öndicséret, és a barátnőim felé is ezt közvetítem, magamat azonban elfelejtem megdicsérni. Magam felé sokkal tudatosobban fogom használni ezeket az önbizalom erősítő mondatokat!

3.”Rájöttem,hogy nem is vagyok olyan rosszban magammal, mint sejtettem. Azt kell még gyakorolnom, hogy elhiggyem, milyen értékes vagyok.”

4.”Sokszor esem abba a hibába, hogy negatívan beszélek magamról. Most már tudom, mennyire fontos, hogy a “belső monológunk” mindig pozitív legyen, és ismerjük el magunkat és az erősségeinket!”

5.”Sokat segített, hogy reálisabban lássam önmagam.”

Az interaktív workshop több, praktikus eleméből álljon itt néhány, amit lehet otthon gyakorolni:
-Legyen egy reggeli rituáléd, amivel lendületet adsz a napnak!
-Belső monológod legyen mindig pozitív!
-Ne csak a gyereket és a kutyát, de magadat is dicsérd minden nap!
-Gondoskodj a testi-lelki jó(l)létedről!!
MERJ ÖNMAGAD LENNI, BÁTRAN, MERT KÜLÖNLEGES VAGY!
Pápai Ildikó- klub alapító
Nők Tabuk Nélkül Klub https://www.facebook.com/noktabuknelkul/?ref=br_rs

“Itt a Tavasz, Merj Önmagad Lenni!” workshop

https://www.facebook.com/events/1243970582385076/

Te szoktál beszélgetni a tükörképeddel?
Ha igen, mit mondasz neki?
Találkozás a tükörrel, legyen az a fürdőszobában, vagy a velünk élők szemében, gyakran nem azt a képet tükrözi vissza, amit látni szeretnénk. MIÉRT? Mert nem vagyunk tisztában az értékeinkkel, esetleg mások szeretnék elhitetni velünk, hogy nem vagyunk elég jók. A bennünk élő, állandó megfelelési kényszer, az időhiány, a “nem engedhetem meg magamnak” téves címkéje, amit magunkra ragasztottunk, eltakarja mindazt az egyedi, különleges, csak ránk jellezmő tulajdonságot, amitől Magabiztos, Harmonikus, Sugárzó Nők lehetnénk!
A Nők Tabuk Nélkül klup programja, egy olyan inspiratív workshopot nyújt Neked, amelynek gyakorlatai során növelheted az Önértékelésed, Önbizalmad, Önelfogadásod, függetlenül attól, hogy éppen Hány Éves Vagy!!
A workshopot Foki Ljiljana, coach, diplomás tai-chi és hatha jóga oktató, argentín tangó táncos tartja.
Foki Ljiljana honlapja: www.morelightcoaching.com
A program további részleteiről itt tudsz érdeklődni: Pápai Ildikó
idobenvagy@gmail.com
Gyere, tölts velünk egy izgalmas, nőies estét, MERJ ÖNMAGAD LENNI!