2018-03-21

A Változás Ellenszere – motivációs előadás

https://www.facebook.com/events/1528724327244618/

A Változás Ellenszere – motivációs előadás

9 February at 18:30–20:00 Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont
Image may contain: 15 people, crowdImage may contain: 2 people
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing

Hol szúrjuk el a dolgokat, amikor VÁLTOZTATNI AKARUNK?

Ott, amikor megfogalmazzuk, hogy mit is szeretnénk a régi helyett? Azon a ponton, ahol meghatározzuk, hogy milyen módon érjük el a célt? Amikor eszközt választunk, vagy társat/kat?
Tulajdonképpen mindegy is, miről szól az elképzelés: bomba testről a nyárra; olyan munkahelyről, ahol nem kőkemény szívás minden perc; párkeresésről vagy másról……saját, enyhén vagy durván rögeszmés szokásaink/beidegződéseink kiiktatása vagy felülírása nélkül tényleg mindig ugyanoda érkezünk…és ettől tűnhet úgy, hogy végül semmi sem változott. Íme egy előadás a LEGNAGYOBB BUKTATÓKRÓL, a TOTÁL TIPIKUS HIBÁKRÓL és LEGDURVÁBB B.U.L.L.SHITEKRŐL – amikkel minden ember szembesülhet, aki változtatni akar az életén!
Előadás: 2018. február 09. (péntek) 18.30 – 20.00
Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

Foki Ljiljana (Lili) Személyes üzletfejlesztési coach és tréner, tai-chi és jóga oktató, a More Light Coaching alapítójának gondolatai a változásról:

Oscar Wild idézete: “Légy Önmagad! Mindenki más már foglalt!”
Te mikor váltál felnőtté?

Kortól, foglalkozástól függetlenül mindannyiunk életében fontos szerepet játszik a belső-külső összhang saját magunkkal. Fontos fejlődni és egészségben élni, hogy egésznek és értékesnek érezzük magunkat a mindennapi életben. Hogyan elérni ezt az állapotot, pláne a középkorú nők számára?
Először is fontos az önismeret: hogyan látod magad, milyen a reális-ideális énképed, reális-e az önértékelési szinted, mi a saját hitrendszered? Milyennek kellene lenned? Ki a belső kritikusod? Miért jó ez Neked? Van önbizalmad? Ha nincs, építeni kell! És ha szükséged van rá, én nagyon szívesen segítek neked! Mindazt, amit Neked mutatni tudok, csak azért merem így továbbadni, mert minden részletét a magam bőrén tanultam meg és az évek alatt kialakult szemléletmódom szerint élek magam is – minden egyes nap. Most érzem elérkezettnek az időt, hogy az eddig életem során felhalmozott tudásomat, tapasztalatomat tovább adjam, hogy ezáltal segítsek másoknak. Erre készültem egész eddigi életemben és életemmel.

Abban hiszek, hogy az középkorú változáshoz, a tudatos életvezetéshez, az új női szerepek teljes megéléséhez, és hatékony integrálásához a saját életünkbe, illetve személyiségünk fejlesztéséhez nagy energiabefektetés szükséges. Ezért olyan coaching, tréning fejlesztési lehetőségeket kínálok, melyek személyre szabott igények mentén képesek biztosítani számodra egyéni fejlődésedet.
Kinek ajánlom?

Ha úgy gondolod, vagy azt hiszed, hogy túl sovány, túl kövér vagy túl idős vagy. Túl korai vagy túl késő valami új, pozitív belső, külső változásba kezdened – akkor itt az ideje egy tavaszi nagytakarításnak és megújulásnak.
Mi lesz a végeredmény?

TE MAGAD! Csak egy sokkal magabiztosabb, harmonikusabb, felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb, sugárzóbb kiadásban.